Over Van der Meer Interieur

Van der Meer Interieur in de regio Sassenheim, Voorhout, Lisse en Oegstgeest is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Wooninrichting op maat | Wat wij voor jou kunnen betekenen

Van der Meer Interieur te Sassenheim is gespecialiseerd in de totale wooninrichting. In onze showroom vind je alle bekende merken tapijt, gordijnen, vitrages, zonwering, behang, slaapkamers en kasten. Tevens kun je bij ons terecht voor jouw vloeren. 

Kies voor kwaliteit

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen vakkundige medewerkers. Zo beschikken wij over eigen stoffeerders en eigen gordijnenatelier. Wij zijn C.B.W. erkend en leveren onder de volledige garantievoorwaarden van deze brancheorganisatie. Aarzel niet en breng eens een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Sassenheim. Overdag geen tijd? Neem dan contact met ons op en boek een afspraak!

CBW_erkend_logo22.png

Alle aandacht

Onze opdrachten worden uitgevoerd door onze eigen VCA gecertificeerde stoffeerders voor een goede en veilige montage. In goed overleg behoren slopen van oude bedekkingen en het verplaatsen van meubelen ook tot de mogelijkheden. Tevens beschikken wij over een eigen gordijnenatelier, zodat wij op het gebied van gordijnen maatwerk kunnen leveren.

Bij ons staat service op de eerste plaats. Het begint al in onze showroom waar u door ons geadviseerd wordt. Indien u daar er niet meteen uitkomt, kunnen wij bij u thuis een passend advies geven. Indien gewenst komen wij dan bij u de juiste maten meten om vervolgens vrijblijvend een complete prijsopgave te maken!

Neem contact op met Van der Meer Interieur

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!