Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Perfect verzorgde afwerking

Ontdek het stijlvolle effect van paneelgordijnen, vooral geschikt voor grote raampartijen en schuifpuien. Bij Van der Meer Interieur nemen we de tijd om jouw paneelgordijnen volledig op maat te maken. Of je nu kiest voor één centrale kleur, verschillende tinten van dezelfde kleur of een combinatie van kleuren in je woonkamer, onze raamdecoratie sluit naadloos aan op jouw persoonlijke woonstijl.

Bezoek de showroom
Geschikt voor jouw woning?

Paneelgordijnen zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar stijlvolle raamdecoratie met een eigentijdse uitstraling. Deze veelzijdige gordijnen zijn met name geschikt voor grote raampartijen en schuifpuien. Ze bestaan uit strakke verticale panelen die soepel over elkaar heen schuiven, waardoor je eenvoudig de gewenste lichtinval en privacy kunt regelen.

Bij Van der Meer Interieur bieden we een ruime selectie aan paneelgordijnen, die volledig op maat worden gemaakt om perfect aan te sluiten op jouw woonstijl. Laat je verrassen door de mogelijkheden en transformeer jouw ramen met paneelgordijnen van Van der Meer Interieur.

Paneelgordijnen op maat

We hebben verticale stroken van hoogwaardige kwaliteit in verschillende stoffen beschikbaar. Afhankelijk van waar jij de raamdecoratie wilt ophangen, kijken we naar de specifieke eigenschappen van elke stof. Zo bieden we bijvoorbeeld warmtewerende en vlamvertragende stoffen aan, zodat jij altijd de beste keuze kunt maken. Bij ons heb je ook de mogelijkheid om te kiezen uit echte designstoffen.

Sterke materialen

Onze paneelgordijnen zijn gemaakt van polyester; een sterk en slijtvast materiaal waar je lang plezier van zult hebben. Het fijne is dat je het paneelgordijn volledig naar jouw wensen kunt samenstellen. Kies je favoriete kleur en dessin, en verdeel de panelen over het gewenste aantal rails. Zo creëer je een unieke raamdecoratie die perfect bij jouw stijl past.

Voor paneelgordijnen in de regio Sassenheim, Voorhout, Lisse en Oegstgeest, ben je bij Van der Meer Interieur aan het juiste adres.

Kom langs voor inspiratie

Paneelgordijnen kopen in de regio Sassenheim, Voorhout, Lisse en Oegstgeest?

Bezoek onze showroom