Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

  • Voor de slimme slapers

    Bedden kopen bij Van der Meer Interieur

De beste bedden vind je hier

Welkom bij Van der Meer Interieur, jouw toonaangevende bestemming voor het kopen van hoogwaardige bedden. Wij begrijpen dat een goede nachtrust essentieel is voor jouw welzijn en daarom bieden we een breed scala aan bedden die perfect aansluiten bij jouw behoeften en voorkeuren.

Slaapadvies

Bij Van der Meer Interieur geloven we dat het kiezen van het juiste bed een persoonlijke ervaring is. Daarom staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om je te adviseren bij het maken van de beste keuze. Of je nu op zoek bent naar een boxspring, een traditioneel bedframe of een ander type bed, we helpen je graag bij het vinden van het perfecte model dat past bij jouw slaapgewoonten, lichaamsvorm en stijlvoorkeur.

Verschil tussen een boxspring en een bed

Ben je niet zeker van het verschil tussen een boxspring en een traditioneel bedframe? Een boxspring bestaat uit een stevige, geveerde basis met daarbovenop een comfortabele matras. Het biedt uitstekende ondersteuning en vermindert drukpunten tijdens het slapen. Een traditioneel bedframe wordt vaak gecombineerd met een lattenbodem en matras, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het kiezen van je slaapsysteem. Onze experts kunnen je helpen bij het bepalen welk type bed het beste bij jou past.

Wat past?

Bij Van der Meer Interieur begrijpen we dat de juiste afmetingen van het bed van groot belang zijn voor jouw slaapkamer. Daarom bieden we een breed scala aan afmetingen, van eenpersoonsbedden tot kingsize bedden. Of je nu extra ruimte wilt om te bewegen of een knus bed zoekt voor een logeerkamer, we hebben de perfecte maat voor jou. Onze showroom staat tot je beschikking om de verschillende afmetingen te ervaren en de ideale grootte voor jouw slaapkamer te kiezen.

Completer dan compleet

Bij het kopen van een nieuw bed is het belangrijk om rekening te houden met alle elementen die je nodig hebt om jouw slaapomgeving compleet te maken. Bij Van der Meer Interieur bieden we een uitgebreid assortiment accessoires, zoals nachtkastjes, beddengoed, kussens en dekbedden, om jouw slaapkamer tot in de puntjes af te werken. Laat ons je helpen om de perfecte combinatie van comfort en stijl te creëren, zodat je elke nacht kunt genieten van een goede nachtrust.

Bezoek onze showroom

Bedden kopen in de regio Sassenheim, Voorhout, Lisse en Oegstgeest?

Van der Meer Interieur heeft de bedden voor jou in de buurt. Laat je online inspireren op onze website of kom gerust bij ons in de winkel kijken.

Bezoek onze showroom