Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

  • Het juiste matras voor jouw behoeften vind je bij Van der Meer Interieur

Betere slaapervaring

Verlang je naar het genot van een kwaliteitsmatras voor een uitgeruste start van elke dag? Ervaar zalige nachtrust met de juiste ondersteuning voor jouw lichaam. Onze matrassen bieden ongeëvenaard comfort, zodat je ongestoord kunt slapen.

Rugklachten tijdens het slapen? Een goed ondersteunend matras kan dit verminderen en voorkomen. De bedbodem en matras spelen een essentiële rol in het creëren van een goede basis. Investeer in jouw gezondheid met een matras van Van der Meer Interieur, geadviseerd door onze deskundige slaapspecialisten. Ontdek het perfecte matras dat naadloos aansluit bij jouw slaaphouding en ervaar het ultieme comfort waar je naar verlangt.

Passende keuzes

We bieden diverse breedte- en lengtematen aan, zodat het matras naadloos past bij jouw bed; van pocketvering tot koudschuim en van hybride schuim tot latex matrassen. Onze matrassen zijn ontworpen met ligcomfort, ondersteuning en ventilatie als centrale focus. Kies het matras met de juiste stevigheid of zachtheid voor optimale ondersteuning van je rug, nek en bekken, en profiteer van de vochtabsorberende eigenschappen.

Ervaar het zelf

Neem rustig de tijd om onze matrassen op je gemak uit te proberen op onze locatie in Sassenheim. Wij hechten enorm veel waarde aan kwaliteit en denken graag met je mee. Onze matrassen voldoen aan de allerhoogste normen, en dat voel je meteen zodra je erop ligt. Bovendien gaan onze matrassen lang mee, zodat je jarenlang kunt genieten van comfort, zonder dat je een nieuw matras hoeft aan te schaffen. We werken nauw samen met gerenommeerde producenten in Europa en selecteren zorgvuldig de allerbeste materialen voor jouw matras. Ervaar zelf het verschil in slaapkwaliteit en ontdek wat echt comfort is.

Kom proefslapen bij Van der Meer Interieur

Proefslapen bij

Onze ervaren adviseurs hebben de kennis om precies het juiste matras voor jou te selecteren. Maar we begrijpen ook dat je graag zelf wilt ervaren welk matras het meest comfortabel is voor jouw lichaam. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om onze matrassen te komen testen in onze winkel. We begrijpen dat het tijd kost om een weloverwogen beslissing te nemen, dus je kunt het matras ook thuis uitproberen. Plan een afspraak in of kom langs in de showroom in Sassenheim om de matrassen uit te proberen.

Kom langs voor advies

Matrassen kopen in de regio Sassenheim, Voorhout, Lisse en Oegstgeest?

Van der Meer Interieur is dé matrassenspecialist bij jou in de buurt. Wij kijken graag samen in onze showroom in Sassenheim naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Bezoek onze showroom