Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

De basis voor je huis

Creëer de ideale basis voor jouw comfortabele huis met onze vakkundige vloeregalisatiediensten. Onze experts bij Van der Meer Interieur zorgen voor een perfect vlakke vloer, met aandacht voor detail en hoogwaardige afwerking. Van der Meer Interieur nemen het volledige proces uit handen, zodat jij kunt genieten van een zorgeloze, duurzame en luxueuze vloer. Ontdek hoe wij het verschil maken en stap in een wereld van comfort. Neem contact met ons op en ervaar het vakmanschap en de liefde die we in onze vloeregalisatiediensten stoppen.

Bezoek onze showroom
Waarom egaliseren?

Een holklinkende laminaatvloer? Overlast voor je buren wanneer je over je nieuwe vloer loopt? Een slordig gelegde PVC vloer? Egaliseren is de oplossing die veel problemen voorkomt en de levensduur van je vloer aanzienlijk verlengt. Bij Van der Meer Interieur zijn wij experts in dit vak. Wij verwijderen zelfs vakkundig de kleinste oneffenheden op je basisvloer. Vertrouw op onze kennis en ervaring om je vloer perfect uit te vlakken.

Beton of hout egaliseren

Bij Van der Meer Interieur zijn we gespecialiseerd in het vakkundig egaliseren van zowel betonvloeren als houten vloeren. Of je nu kiest voor laminaat, PVC of tapijt, wij begrijpen precies wat jouw nieuwe vloer nodig heeft. Met onze expertise in vloeregalisatie leggen we de ideale basis voor langdurig plezier van jouw vloer. Vertrouw op ons vakmanschap voor een comfortabele leefomgeving op een perfect egale vloer.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over onze vloeregalisatiediensten en hoe wij jouw basisvloer tot in de puntjes kunnen voorbereiden? Maak een afspraak met onze deskundigen

Vloer laten egaliseren in de regio Sassenheim, Voorhout, Lisse en Oegstgeest?

Bezoek onze showroom