Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Een tijdloze keuze met linoleum

Linoleum is een natuurlijke en milieuvriendelijke vloerbedekking die gemaakt is van onder andere lijnzaadolie, hars, houtmeel en kalksteen. Deze combinatie van natuurlijke materialen resulteert in een vloer die niet alleen duurzaam is, maar ook veerkrachtig, comfortabel en geluiddempend. Linoleum is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor je eindeloos kunt variëren en de perfecte vloer kunt creëren die past bij jouw interieurstijl.

Bezoek de showroom
Werk van een vakman

Het leggen van linoleum vereist vakmanschap en precisie. Bij Van der Meer Interieur beschikken we over ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het leggen van linoleum vloeren. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij ze rekening houden met de juiste voorbereiding, ondergrond behandeling en nauwkeurige plaatsing. Met onze professionele werkwijze ben je verzekerd van een perfect gelegde linoleum vloer die jarenlang meegaat.

Comfort en functionaliteit

Kies voor de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid van linoleum bij Van der Meer Interieur. Laat je inspireren door ons diverse aanbod, vertrouw op onze vakkundige installatie en geniet van een vloer die niet alleen een statement maakt, maar ook comfort en functionaliteit biedt.

Goed onderhouden

Een van de vele voordelen van linoleum is het eenvoudige onderhoud. Om jouw linoleumvloer in optimale conditie te houden, raden we aan om regelmatig te stofzuigen of te vegen om vuil en stof te verwijderen. Daarnaast is het aan te raden om de vloer periodiek te reinigen met een mild schoonmaakmiddel dat geschikt is voor linoleum. Het gebruik van agressieve chemicaliën of schurende reinigingsmiddelen wordt afgeraden, omdat dit de vloer kan beschadigen. Met het juiste onderhoud blijft jouw linoleum vloer er prachtig uitzien en behoudt het zijn kwaliteit en duurzaamheid.

Wij adviseren je graag

Linoleum vloer kopen in de regio Sassenheim, Voorhout, Lisse en Oegstgeest?

Bezoek onze showroom